Skip to content

Kaikki samasta osoitteesta

Kotisivut yhdestä osoitteesta, Facebook-mainonta toisesta ja hakusanakampanja kolmannesta. Tästä syntyy helposti kaaos ja huomaamatta suuri lasku, kun maksetaan kiinteitä kuluja moneen paikkaan. Tämän vuoksi lähtökohtamme on, että pystymme tarjoamaan kaikki palvelut kootusti  ja hallitusti saman katon alta. Laaja osaaminen ja hyvät yhteistyökumppanit mahdollistavat tämän.

Kuva23

Palvelumme

Kotisivut

Kotisivut

Modernit ja selkeät kotisivut muokkaavat asiakaskokemusta paremmaksi. Ne ovat avainroolissa kaupan syntymisessä. Meiltä WordPress-pohjalle tehtyjen sivustojen suunnittelu ja toteutus "avaimet käteen"-periaatteella.

Katso lisää

Google Ads

Google Ads

Helpoin tapa piilottaa omat tietonsa internetissä on laittaa ne Googlen toiselle sivulle." Oikein tehdyllä hakusanamainonnalla saat nostettua tuotteesi tai palvelusi kilpailijoiden ohitse. Eniten maksava ei ole voittaja tässä lajissa

Lue lisää

Sosiaalinen media

Facebook

Facebook-mainonnassa ratkaisevaa ei ole tykkääjämäärä vaan tulokset. Oikealle kohderyhmälle oikeaan aikaan, jolloin mainonta konvertoituu ja synnyttää kassavirtaa. Mainoskanavana yksi kustannustehokkaimpia.

Katso lisää

Analytiikka

Analytiikka

Analytiikan avulla mainonnan tuloksellisuutta on helppo seurata ja sen myötä siirtää panostuksia toimiviin kanaviin ja sisältöihin. Emme toimita pelkästään lukuja, vaan avaamme ne selkokielellä selvittäen myös syitä ja seurauksia.

Katso lisää

Sähköposti

Sähköpostimainonta

Sähköpostimainontamme tarjoaa yksinkertaisen välineen luoda säännöllinen uutiskirje tai vaikka yksittäinen tarjouskirje. Sähköpostimainos hyvällä sisällöllä ja oikein kohdistettuna on vaikea ohitettava.

Katso lisää

Sisällöntuotto

Sisällöntuotto

Ilman laadukasta sisältöä panostukset mainontaan on turhia. Tarjoamme monipuoliset kustannustehokkaat ratkaisut sisällön tuottamiseen.

Katso lisää

Muut

Muut

Logosuunnittelusta käyntikortteihin ja graafiseen suunnitteluun. Asiakkaan ainoana kumppanina tarjoamme avun kaikissa mainonnan haasteissa. Se mihin emme voi talon sisältä tarjota ratkaisua, saadaan toteutumaan kustannustehokkaasti ja vaivattomasti yhteistyökumppaniemme kautta.

Katso lisää
Lenken Oy

Puh. +358 400 297 209

info@lenken.fi

 

valkoinenvaaka (2)

© 2019 Lenken