Näköisenne kotisivut

Modernit ja selkeät kotisivut muokkaavat asiakaskokemusta paremmaksi. Tarjoamme täysin jokaiseen tarpeeseen erikseen räätälöidyn sivuston, joka grafiikaltaan, käytettävyydeltään ja sisällöltään vastaa tämän päivän tarpeita.

Kuva25

Miksi Lenken?

1) Ulkoasu ja käytettävyys

Tyylikäs ja vaikutuksen tekevä ulkoasu on tärkeä. Se voi olla ratkaisevin tekijä sivustolla vierailevan asiakkaan tekemässä päätöksessä. Sivuston tulee kuitenkin olla myös selkeä ja looginen, jolloin ei synny tietotulvaa, asiakas viihtyy sivustolla pidempään ja löytää etsimänsä.

Skaalautuminen  eri  kokoihin on välttämättömyys, jotta sivut tekevät vaikutuksen kaikilla laitteilla tarkasteltuna. Mobiilissa  lisäksi yksityiskohdat ratkaisevat, kuten soittonappien sijoittelu ja toiminta, sekä karttalinkit.

Kultakeskusbrandsuusi

2) Tekninen toteutus

Liian hitaasti latautuva tai pahimmillaan kaatunut sivusto on varmin tapa ajaa ostava asiakas pois. Meidän tehtävämme on huolehtia toimivuudesta ja poistaa "bugit", jolla varmistamme, että sivustonne on paraatikunnossa aina asiakkaan sinne saapuessa. Laadukas SEO,  tuttavallisemmin  hakukoneoptimointi, taas takaa  sen, että asiakas löytää sivuston.

3) Ylläpito ja tuki

Mikään sivusto ei ole ikuinen, vaan vaatii säännöllistä päivittämistä, jotta ulkoasu pysyy tuoreena. Tarjoamme mahdollisuuden käyttää Lenken-rakentajaa, jolla on helppo itse päivittää sivustolle ajankohtaisia asioita tai päivittämisen voi jättää meidän tehtäväksemme. Tärkeintä on, että tarjoamme jatkuvan tuen kaikissa sivustoon liittyvissä asioissa.

Kotisivuprojektin toteutus

1) Suunnittelu

Käydään läpi sivuston tuleva rakenne, alustava sisältö ja toiveet ulkoasun suhteen.

2) Esikatselu

Toimitamme ensimmäisen version uudesta sivusta tarkasteltavaksi.

3) Muutokset

Käymme yhdessä läpi muutostarpeet, sekä katsomme lopulliset tekstit ja kuvat läpi.

4) Julkaisu

Teemme tarvittavan taustatyön, varmistamme täyden toimivuuden ja sivusto on valmis julkaistavaksi.

Lenken Oy

Puh. +358 400 297 209

info@lenken.fi

valkoinenvaaka (2)

© 2022 Lenken